Thuis of op de zaak..

De houten stellingkast biedt ruimte en overzicht, als opslagmiddel of als uw opslagmeubel.

stellingkast hout voor thuis

Hout is eigenlijk al prachtig in zijn eenvoud, houten stellingkasten geplaatst in een woonomgeving geven een ruimtelijke en opgeruimde rust.

 

De eenvoud van het stelling systeem maken het mogelijk om gemakkelijk uw configuratie te wijzigen of uit te breiden, daar wij snel uit voorraad de diverse legplanken en staanders kunnen leveren. 

 indeling stellingkasten hout

Houten stellingkasten zijn "natuurlijk" ook geschikt voor winkelinrichting, denk aan de presentatie van wijn of kaas. Of zoals hierboven waar leren tassen en accessoires getoond worden.

Ook zijn de staanders voorzien van houten zijwanden snel uit voorraad leverbaar, vaak worden deze aan de kopse kanten van een stellingrek gebruikt. Deze gesloten staanders kun je ook in de hele stellingkast toepassen, zoals hierboven, zo verkrijg je een duidelijke scheiding van producten.

 

houten opbergrek

Ook zijn confectiestangen leverbaar t.b.v. de houten stellingkasten, hierboven zijn deze gebruikt om handdoeken te presenteren.

Enkele voorbeelden van de houten stellingkasten die veel gebruikt worden, zoals:

- Opbergrekje in de bijkeuken.
- Boekenkast in de woonkamer of werkkamer, garderobekast in de slaapkamer.
- Garderobekast in de inloopkast.
- Troep opruimen in de berging.
- Alles goed georganiseerd in de garage.

En nog veel ander toepassingen....

houten stellingkast met dichte zijwand

 

Wij zeggen wel eens gekscherend "Mogelijkeden tot tot het einde van uw fantasie" . Want vanwege de vele maatvoeringen die uit vooraad leverbaar zijn en het materiaal dat zo makkelijk te bewerken is kunt u eigenlijk voor praktisch iedere situatie een geschikte oplossing bedenken..

Houten stellingkast

 

 

Hieronder een leuke toepassing met twee verschillende hoogtes, dichte en open staanders en verschillende breedtes.

Een praktische indeling, de stellingkast ziet er ook nog sfeervol uit.

Deze kast is geplaatst bij een horlogemaker die zijn atelier met zorg heeft ingericht.

Stellingkast hoogteverschil

 

Ook zijn wij gespecialiseerd in metalen stellingkasten, voor de metalen stellingkasten zijn tal van accessoires en mogelijkheden beschikbaar deze kunt u bekijken via deze link Stellingkast.nl